Zahrál by si představitel Nicka Furyho v DC filmu? Nezdá se, že by se do toho hnal

Samuel L. Jackson promluvil o tom, zda by byl ochoten pracovat i pro konkurenci. 

Samuel L. Jackson už dlouhé roky ztvárňuje Nicka Furyho v Marvelovském filmovém universu a budeme ho budeme v téhle roli vídat dál, například v seriálu Secret Invasion. Ovšem, to samozřejmě neznamená (pokud si to Marvel smluvně nepojistil), že by se v budoucnosti nemohl objevit v projektech od konkurenčního DC. Šel by do toho herec?

SOUVISEJÍCÍ: BENEDICT CUMBERBATCH PŘIROVNAL DOCTORA STRANGE K IRON MANOVI

"No, chci říct všechny herce je možné si najmout. To je to, co svým způsobem děláme, hrajeme pro toho, pro koho hrajeme... Ale nevím, jestli bych si přečetl DC scénář, díky kterému bych si řekl, 'Jo, tak to je hustý!', protože očekáváte, že se stanou určité věci... Tím myslím, jsem komiksový fanda, čtu komiksy už věčnost. Abych řekl pravdu, původně jsem nečetl marvelovské komiksy... podíval jsem se na ně a objevil jsem sebe jako Nicka Furyho (Samuel byl předlohou pro komiksovou Ultimate velrzi Nicka Furyho, pozn. redakce), řekl jsem tak sám sobě, 'Co dělám na přebalu?' A to bylo vše, vrátil jsem komiks zpátky... víte, čtu DC komiksy celý svůj život. Všichni známe Supermana, Batmana, Silver Surfera... Aquamana, byl jsem plavec... Zajímalo mě DC. Ale nevím, o co jde v případě filmů..."

Pak se s novinářem Josh Horowitz shodli na tom, že s filmy DC je to trošku zmatené a některé fungují lépe než jiné a souhlasili s tím, že Marvel je přece jen více konzistentní. Samuel účast v DC projektu úplně nevyloučil, ale zdá se, že neočekává, že by k tomu mělo v dohledné době dojít.

Zdroj: The Happy Sad Confused, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat