The Boys: Představitel maniaka Homelandera je rebel i v reálu, byl odsouzen za napadení


 Antony Starr dostal přes prsty. 

Antony Starr se nejdříve proslavil skvělým seriálem Banshee, ve kterém ztvárnil drsného rváče a následně si získal srdce fanoušků díky roli Homelandera v brutálním komiksovém seriálu The Boys.

Homelander je na první pohled superhrdina, ale ve skutečnosti je to maniak, který nemá problém ublížit komukoliv. A zdá se, že ani Antony nejde pro ránu daleko.

Aktuálně byl herec odsouzen španělským soudem ke dvanácti měsícům ve vězení podmíněně a zaplacení odškodného ve výši zhruba 120 tisíc korun.

Antony natáčí ve Španělsku zatím nepojmenovaný film Guye Ritchieho a právě v téhle slunné zemi došlo k incidentu, kdy měl herec dvakrát pěstí uhodit místního kuchaře a potom mu rozbil sklenici o obličej. Oběť musela do nemocnice a má čtyři stehy. 

Proběhl zrychlený soud, kdy byl Antony shledán vinným. Jako polehčující okolnost bylo uznána opilost a kromě toho trest byl snížen pod podmínkou, že další dva roky nespáchá trestný čin. Pokud by se v této lhůtě dopustil herec zločinu, pak by šel do vězení na zmíněný na rok.

Zdroj: Mail Online, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat