Disney+ údajně chystá film Hvězdné války s jednou velmi milovanou postavou


Fandové po tom volají už roky.

Disney+ se zatím zaměřuje na seriálové přírůstky do universa Star Wars, ale podle nových (zatím nepotvrzených) informací připravuje i celovečerní film. 

Ten by se měl inspirovat u velmi populární knihy Heir to the Empire od Timothy Zahna, která vyšla v roce 1991. Odehrává se pět let po bitvě o Endor, kdy se schyluje ke střetu velkoadmirála Thrawna a Nové republiky. 

Co hodně zaujalo je skutečnost, že by se měla v hrané podobě představit milovaná postava jménem Mara Jade. Ta původně působila jako elitní vražedkyně ve službách imperátora. Po jeho smrti dostala poslední rozkaz a to zabít Lukea Skywalkera. Osud tomu ale chtěl, aby spolu museli spolupracovat a ona ho nakonec začala respektovat, probudila se mezi nimi láska a dokonce se vzali. Kromě toho se Mara Jade stala jednou z hlavních osobností Nového řádu Jedi. 

Mara Jade je jednou z nejoblíbenějších postav z takzvaného rozšířeného universa a je překvapením, že se stále ještě nedočkala hrané podoby. To se ale zřejmě změní. 

Zatím nejsou známy žádné detaily o tom, kdo se ve filmu objeví, jména tvůrců nebo data začátku natáčení a premiéry, ale doufejme, že se to potvrdí, Mara Jade a její fandové si to zaslouží.

Zdroj: Geekosity, Lucasfilm (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat