Seriál Moon Knight nebude odkazovat na Marvelovské filmové universum. Kino použilo fanouškovský plakát k Thor 4. A Batman si vede skvěle


 Komiksové střípky.

Už 30. 3. 2022 se dočkáme prvního letošního marvelovského seriálu, který vznikl pro streamovací službu Disney+. Půjde o mystického Moon Knighta, o kterém jeho producent Grant Curtis prozradil, že půjde o podobný případ jako u Iron Mana, kdy bude postava "budována" od základu. Co je ale ještě zajímavější je jeho vyjádření týkající se provázanosti s Marvelovským filmovém universem (MCU):

"Není tu žádná návaznost na aktuální MCU. Je úplně nový a vydá se na úplně nové dobrodružství. Opravdu si myslíme, že si to fandové užijí."

Jestli ano, to se dozvíme už za pár týdnů.

Fandové jsou šikovní

Na film Thor: Love and Thunder/Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) si budeme muset ještě chvíli počkat, ale už teď na něj některá kina lákají a některá z nich (zřejmě omylem) k propagaci použila fanouškovské oficiálně neschválené plakáty. Důkazem budiž například tento status na Twitteru. Jde o plakát, který vytvořil uživatel známý jako MarvelMango.

 A nakonec příjemná zpráva pro fandy nového Batmana (2022). Ten se dočkal chvály od novinářů, ale také se očividně líbí fandům, čemuž napovídají jeho tržby. Premiéra proběhla 3. 3. 2022 a od té doby se filmu podařilo vydělat více než 463 milionů dolarů celosvětově. Už teď je tak jasné, že Batman bude úspěchem.  

 

Zdroj: TheDirect, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat