Daredevil, Jessica Jones, Punisher a další seriály míří na streamovací službu Disney+ a jedna rodičovská organizace se kvůli tomu pěkně vzteklá


 Asi tušíte proč. 

Seriály Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher a The Defenders původně nabízela streamovací služba Netlix, ale tento měsíc se přesunou na streamovací platformu Disney+. To je samozřejmě dobrá zpráva pro uživatele téhle služby, ale ne všichni jsou z toho nadšení. Například organizace Parents Television Council. Její prezident Tim Winter se nechal slyšet:

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ PROJEKT DAREDEVILA SE PRÝ ZAČNE NATÁČET UŽ LETOS

"Více než 98 let byla společnost Walt Disney Company synonymem pro termín 'vhodné pro celou rodinu' a nenapadá mě jiná společnost z americké historie, která by na těchto základech byla více vystavěna a stejně tak na peněženkách rodičů a rodin. Streamovací platforma téhle společnosti Disney Plus se tak logicky prezentuje jako streamovací služba vhodná pro rodinu a rodiče věřili Disneymu, že tohle dodrží."

Ovšem, podle Parents Television Council tuhle důvěru společnost narušila tím, že začne nabízet seriály, které mají vyšší přístupnost a nejsou vhodné pro dětského diváka. Winter pak dodal to, jestli nyní máme očekávat striptýz v zábavním parku DisneyWorld.

Máme pro pana Winter šokující informaci, Disney+ nabízí rodičovskou kontrolu a stačí k tomu pár kliknutí, takže tahle reakce se zdá být trochu dramatická a hysterická, co myslíte?

Zdroj: TheDirect, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat