Kdy by se mohl objevit trailer na druhého Avatara. A proč se Moon Knight neodehrává v New Yorku


 Komiksové střípky.

Na druhý díl Avatara se čeká dlouho, ale letos se konečně dočkáme. Film bude uveden 15. 12. 2022. Je to ještě relativně vzdáleno, ale i tak se doufá, že se brzy objeví trailer. A je to možné, protože podle některých zdrojů v kinech uveden před marvelovkou Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (americká premiéra 6. 5. 2022). Což nakonec není šokem, protože značka Avatar spadá pod společnost Fox a ta je ve vlastnictví firmy Disney (patří jí i Marvel). Zatím to nebylo ze strany ani jedné ze společností potvrzeno, ale dávalo by smysl, kdyby byl trailer promítán před jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku. 

SOUVISEJÍCÍ: CO VADÍ NA FILMU BLACK ADAM TVŮRCI MOON KNIGHTA?

A jedním z nejočekávanějších seriálů letošního roku je bezesporu marvelovský Moon Knight, který bude mít premiéru 30. 3. 2022 na streamovací službě Disney+

Jak už je zvykem, seriálová verze se bude od komiksové předlohy v určitých ohledech lišit. A jednou z největších změn je to, že hlavní hrdina bude proti zlu bojovat v Londýně a ne v New Yorku. Co bylo důvodem pro tuhle změnu? To vysvětlil představitel hlavní role Oscar Isaac:

"No, bylo to zasazeno do Londýna a když jsem se zeptal proč, tak řekli, 'Máme příliš postav v New Yorku...' Takže to vypadá, že si řekli, že to změní... Já miluji anglický humor jako jsou [seriály] Kancl a Stath Lets Flats..."

Je pravda, že poměrně velké množství komiksových postav působí v New Yorku, tak není divu, že v případě Moon Knighta se Marvel rozhodl to změnit a Londýn je fajn, speciálně pro mysteriózní podívanou, kdy je potemnělá atmosféra důležitá.

Zdroj: The Ankler, TheDirect, Fox/Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat