K Marvelu se prý přidá další velké hollywoodské jméno. A tvůrce Morbia prozradil, že znal pravdu o šokujícím momentu z Avengers


 Komiksové střípky.

Marvelu se stále daří lákat do svých řad zajímavé herce a zdá se, že by k nim mohl přibýt někdo další. Jde o známé hollywoodské jméno a to Kevina Bacona. Ten v posledních letech není herecky tak aktivní jako tomu bývalo v minulosti, ale má rozpracovaných pár projektů a pokud je informace o tom, že by se měl stát součástí Marvelovského filmového universa (a nepůjde jen o cameo), pak se mu pravděpodobně diář slušně zaplní.

SOUVISEJÍCÍ: ZAJÍMAVÉ DETAILY O SÓLOVCE MARVELOVSKÉ POSTAVY JMÉNEM NOVA

Technicky řečeno Kevin už součástí Marvelovského filmového universa (MCU) je, Star-Lord (Chris Pratt) ho přímo zmínil jako "velkého hrdinu" ve filmech Strážci Galaxie, ale podle všeho se jedná o tom, že by se Kevin přímo objevil v některém z marvelovských projektů. 

Nebylo řečeno kterém (mohl by to být vánoční speciál Strážců Galaxie, třetí díl Strážců Galaxie, ale jisté to není), nicméně by to mělo být ještě během čtvrté fáze MCU, která začala v minulém roce a skončí zřejmě v příštím. 

Jen pro připomenutí, Kevin už zkušenosti s filmy na motivy marvelovských komiksů má, ztvárnil padoucha Sebastiana Shawa ve výtečném projektu X-Men: První třída (2011), který vznikl pod hlavičkou společnosti Fox.

Věděl to brzy

S trochu překvapivou zprávou přišel režisér komiksového Morbia Daniel Espinos. Ten uzavřel smlouvu na film v roce 2018 a v únoru 2019 na něm začal pracovat. A byť Morbius do Marvelovského filmového universa výrazně nezasahuje, tak se Daniel dozvěděl o jedno velké tajemství z Avengers: Endgame (2019) mnohem dříve než spousta ostatních:

"Když jsme začali [natáčet Morbia], Avengers: Endgame ještě neměli premiéru. Byla tu spousta malých tajemství. Pamatuji si, že mi to někdo pošeptal, to, že Tony Stark zemře. Tohle byla tajemství, která jsem musel velmi skrývat."

Režisér pak zavtipkoval, že mu byl do mozku vpraven čip, aby nic neřekl. Nicméně je zajímavé, že se tuhle informaci dozvěděl právě on, byť jeho film nemá na MCU žádný výrazný vliv. 

Zdroj: Reddit, DigitalSpy, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat