Ikonický sexsymbol ve filmu Blue Beetle od DC. Vyvrácené cameo ve čtvrtém Thorovi. A odstranění násilí v seriálu Falcon & Winter Soldier


 Komiksové střípky.

Jedním z filmů na motivy DC komiksů bude také Blue Beetle (původně měl být určen pro streamovací službu HBO Max, ale zdá se, že se objeví v kinech a to v srpnu příštího roku). A aktuálně vyšlo najevo, že o záporné roli jedná Sharon Stone

SOUVISEJÍCÍ: RODIČOVSKÁ ORGANIZACE SE VZTEKÁ KVŮLI TOMU, ŽE JSOU MARVELOVSKÉ SERIÁLY PŘÍLIŠ DRSNÉ PRO DISNEY+

Postava ponese jméno Victoria Kord. V komiksu nikdo takový neexistuje, nicméně v něm najdete Teda Korda, což je civilní jméno druhého Blue Beetlea. Dá se tak tušit, že mezi těmito dvěma bude nějaká spojitost. Jaká? To zatím nevíme. 

Storm nebude

Už nějakou dobu vlastní společnosti Disney firmu Fox a tím pádem také práva na X-Meny. Už víme, že se Profesor X (Patrick Stewart) vrátí v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). A spekulovalo se také o tom, že se v Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) ukáže další význačná členka X-Menů a to Storm. 

Ovšem specialista na filmovou branži Daniel Richtman toto vyvrátil:

"Ne. Bylo to zmíněno jako spekulace, kterou jsem slyšel před rokem a od té doby jsem jasně řekl, že to není pravda."

Škoda, mutantka ovládající počasí by byla zajímavým aktérem v dění, na druhou stranu, už takhle uvidíme ve filmu hromadu jiných postav, takže možná bude lepší se trochu krotit, aby se nesázelo spíše na kvantitu nežli na kvalitu. 

Disney se krotí

Není to tak dlouho, co se objevilo pár fňukalů, kteří nebyli nadšení z toho, že budou na streamovací službě Disney+ nabízeny marvelovské seriály, které vznikly pro Netflix (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Punisher a The Defenders). Podle kritiků podobně drsné projekty na streamovací službu prorodinné společnosti Disney nepatří. 

Nyní se objevila další zajímavá zpráva spojená s násilím v marvelovských projektech. Všímaví diváci zaznamenali skutečnost, že v případě seriálu Falcon & Winter Soldier došlo k utlumení násilí. Z jedné scény například zmizela krev z mrtvé postavy a v jiné scéně bylo rameno jedné účastnice akční scény propíchnuto trubkou, ale v upravené verzi se od ní trubka odrazila. 

Otázkou je proč k cenzurování došlo a proč k tomu došlo až poměrně dlouho po premiéře. Nicméně to asi není něco, z čeho by byla většina fandů nadšená. Působí to trochu zbytečně.

Zdroj: Deadline, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat