Flash, Aquaman 2 i Black Adam se zpozdí, ale druhý Shazam bude k vidění dříve. A zelenou dostal seriál o padouchu Penguinovi


 Komiksové střípky.

Pokud jde o data premiér DC filmů, tak není ničím novým to, že se mění rychleji než názor některých politiků. A bohužel k tomu došlo znovu a to hned u několika očekávaných projektů. Konkrétně u Flashe, jehož premiéra se přesouvá ze 3. 11. 2022 na 22. 6. 2023, druhého Aquamana, který nebude uveden 15. 12. 2022, ale 16. 3. 2023 a Black Adama. Ten se přesouvá z 28. 7. 2022 na 20. 10. 2022.

Důvodem je podle všeho to, že pandemie covid-19 zkomplikovala práce na vizuálních efektech a vše neprobíhalo podle plánu, takže muselo dojít k přesunům. 

Ale je tu i jedna dobrá zpráva, druhý díl Shazama s podtitulem Fury of the Gods měl být k vidění příští rok, ale nakonec to bude už 15. 12. 2022. A Warner Bros. filmu zřejmě dost věří, protože ho postaví proti dlouho očekávanému druhému dílu Avatara

Nakonec je tu ještě další informace, která komiksové fandy jistě potěší, padouch z Batmana (2022) Penguin (Colin Farrell), který se dočkal velmi pozitivního přijetí, dostal oficiální zelenou, pokud jde o jeho vlastní seriál na streamovací službě HBO Max. Objednána byla rovnou celá série a mezi producenty bude kromě Farrella také režisér filmu Batman Matt Reeves. Datum premiéry zatím známo není. 

Zdroj: Erik David Twitter, Dwayne Johnson Instagram, DC Twitter, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat