Emilia Clarke zřejmě v marvelovské Secret Invasion ztvární důležitou záporačku. A co říká představitel Moon Knighta na přístup Disneyho ke kontroverznímu zákonu


 Komiksové střípky.

V komiksovém seriálu Secret Invasion se představí několik herců, kteří zatím součástí Marvelovského filmového universu nejsou. A jednou z nich je Emilia Clarke, která se zatím nejvíc proslavila rolí ve Hře o trůny.

Jak je u Marvelu zvykem, detaily o příběhu i o postavách si nechává pro sebe, tím pádem nebylo oficiálně potvrzeno to, koho ztvární. Nyní se ale objevily zprávy o tom, že půjde o princeznu Veranke. 

V komiksu Secret Invasion se zápletka zaměřila na situaci, kdy mimozemští měňavci Skrullové ukradli identitu hrdinů a padouchů ze Země a chtěli si tak připravit půdu pro invazi. Skrullí princezna Veranke, která si "vypůjčila" vzhled Jessicy Drew/Spider-Woman, je považována za hlavní záporačku v případě komiksové série Secret Invasion, byla to právě ona, kdo invazi inicioval.

Dá se tak tušit, že v seriálu půjde o výraznou roli. Je ale na místě zmínit, že Marvel samozřejmě informaci nepotvrdil, je tak stále možné, že si Emilia zahraje někoho jiného. 

Dozvíme se to ještě letos, premiéry Secret Invasion by měla proběhnout tento rok, ale zatím není jasné kdy. 

To v případě Moon Knighta to víme, bude to 30. 3. 2022 a podle prvních názorů jde o skvělou podívanou a představitel hlavní role Oscar Isaac podívá vynikající roli. A právě Oscar se vyjádřil ke kontroverzní floridské legislativě, kdy ve škole není možné zmiňovat cokoliv o LGBTQ+ tematice a zákonu je přezdíváno "Don't Say Gay".

Tento zákon vedl k silným protestům a kritika zamířila i na společnost Disney, která má na Floridě velké množství aktivit a podle mnohých je příliš laxní. 

Co na to tedy říká Oscar, který pro Disney pracuje (Marvel je součástí Disneyho)?

"Můj komentář hádám bude gay gay gay gay gay gay gay gay gay gay gay gayyyyyy! [zpěv]. Je to šílené. Je to šílené. A doufám, že Disney jako společnost vystoupí proti tomuto nápadu tak rázně, jak je to jen možné. Je ostudné, že něco takového v naší zemi existuje."

Zdroj: CBM, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat