Ve filmu Flash prý zemře původní Batman. A představitel Green Arrowa vrací úder tvůrcům Peacemakera


Komiksové střípky.

Ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022), který se bude zabývat Multivesmírem, se vrátí také Ben Affleck jako Bruce Wayne/Batman, ale zdá se, že to tentokrát to bude po herce skutečně rozloučení s touto rolí, protože se objevily zprávy, že tahle verze Batmana ve filmu zemře. 


Podle toho, co se šušká by na konci filmu měl Barry Allen/Flash (Ezra Miller) zformovat novou verzi Justice League a jak to tak vypadá, původní Batman v ní nebude. 

Tedy, pokud se tyhle informace potvrdí. I když překvapením by to nebylo s ohledem na to, že se Warner Bros. očividně snaží oprostit od takzvaného Snyderverse a smrt Batmana by tak byla symbolická. 

Stephen Amell si to nenechá líbit


Pokud jste viděli první řadu skvělého DC seriálu Peacemaker, která nedávno skončila (druhá už dostala zelenou), tak jste si jistě všimli, že se některé postavy nebojí rýpnout do superhrdinů. Například Aquamana (Jason Momoa) nebo třeba Green Arrowa. 

V osmém dílu tak zaznělo to, že Green Arrow chodí na sraz Bronyů, oblečený jako zadní část Twilight Sparkle se čtyři palce širokou hýžďovou dírou vyvrtanou do kostýmu. 

Jako Brony je označován mužský fanoušek animovaného seriálu My Little Ponny a Twilight Sparkle je právě jeden z koňů v seriálu.

A reakci na tohle rýpnutí si neodpustil Stephen Amell, který dlouhé roky ztvárňoval seriálového Green Arrowa. 

Ten  na twitterový status, kde byl na tohle téma tázán, reagoval:

"Neviděl jsem to. Mám moc práce, abych Cenovi ukázal, jak by měl profesionální wrestling vypadat v televizi."

Představitel Peacemakera John Cena je proslulý wrestler a Stephen aktuálně hraje v seriálu o wrestlingu Heels

Zdroj: MyTimeToShine, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat