Peacemaker bude mít druhou řadu. Dostane Catwoman vlastní film nebo seriál? A trailer na extrémně ujetý animovaný seriál Diabolical


Komiksové střípky.

Přestože film Sebevražedný oddíl (2021) z finančního hlediska neuspěl tak, jak se doufalo, sólový seriál postavy, která byla právě v téhle komiksovky představena, si vede skvěle. Samozřejmě je řeč o sérii Peacemaker, kde se hlavní role ujal John Cena a tvůrcem seriálů je ten, kdo stojí za Sebevražedným oddílem, James Gunn

SOUVISEJÍCÍ: JAK TVŮRCE NAPADLO, ŽE BUDE PEACEMAKER BISEXUÁL

Peacemaker je skvělá a správě ujetá zábava, která si našla obrovské množství fanoušků, takže asi není překvapením, že u příležitosti konce první osmidílné řady bylo oznámeno, že vznikne i druhá. Potvrdil to sám Gunn:

"Vytváření Peacemaker bylo jedním z vrcholů mého života, profesionálně i v jiných ohledech a to ve spojení s Johem Cenou a neuvěřitelným kreativním týmem kolem mě a stejně tak s partnery z HBO Max. Mít něco, co tak miluje a co si zamilovalo i publikum, to je skvělá zkušenost. Nemůžu se dočkat toho, až uvidím, kam se tým Peacemaker vydá ve druhé řadě."

Dobrou zprávou je, že všechny epizody druhé řady napíše i zrežíruje Gunn. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Kočičí žena a vlastní projekt?

U Batmana víme, kdy bude mít premiéru, bude to 3. 3. 2022 a jednou z ústředních postav bude i Catwoman v podání Zoë Kravitz. Catwoman je velmi zajímavá (anti)hrdinka a někteří se tak ptají na to, zda dostane vlastní seriál nebo film. Co na to režisér Batmana Matt Reeves?

"Na to byste se měli ptát zástupců HBO Max! Podívejte, to co se opravdu snažím udělat je odstartovat svět. Pokud to svět ocení, máme spoustu nápadů co chceme udělat a určitě chceme, aby Selina pokračovala. Jejich vztah a to, co pro sebe [s Batmanem] navzájem znamenají, to je pro mě srdcem filmu, přetahování mezi nimi a způsob, kterým se vyvíjejí a to, jak se to vše vyvine, mluvíme o spoustě věcí."

Jak tvůrce dodal, zaleží to na tom, jak bude Batman přijat. Pokud půjde o úspěch, logicky bude společnost Warner Bros. přístupnější pokračováním a spin-offům.

A nakonec si užijete hodně ujetou upoutávku na animovaný spin-off k drsnému komiksovému seriálu The Boys, který nese název The Boys Present: Diabolical. Ten bude poskládán z osmi samostatných příběhů od různých tvůrců a premiéru bude mít 4. 3. 2022. A že to bude jízda, to dokazuje nový trailer.

Zdroj: CBM, CB, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat