Ve Spider-Man: Bez domova měl být dvojník Stana Lee. A který podivný komiksový protivník Pavoučího muže je zpět


 Komiksové střípky.

Byli jsme zvyklí na to, že se ve filmech inspirovaných marelovskými komiksy objevovala v cameo rolích komiksová legenda Stan Lee. Ten bohužel v roce 2018 zemřel, ale tvůrci měli natočeny scény pro několik dalších projektů. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL NECHCE SLYŠET O "OŽIVENÍ" IRON MANA

Pro Spider-Man: Bez domova (2021) ale už ne, ovšem nedávno se na internetu objevil kompletní scénář a v něm byla scéna, ve které měl být někdo, kdo měl vizuálně Stana silně připomínat. 

Konkrétně v momentě v závěru filmu, kdy by si s ním v kavárně povídala MJ (Zendaya) a vyrušil by je Peter Parker (Tom Holland). 

Jak ale víme, tahle scéna sice ve filmu byla, ale nikoho, kdo by vypadal jako Stan Lee jsme neviděli. Proč? To není jasné.

Záporácký návrat

V komiksu má Spider-Man má velké množství protivníků, ostatně, poprvé se Pavoučí muž objevil v roce 1962, což už je nějaký ten pátek a od té doby čelil hromadě záporáků. 

Zdroj: Marvel Comics

Někteří z nich byli poměrně podivní a to platí i pro Jacksona Weeleho alias Wheel Mana. Ten k boji používá obří mechanické kolo, což je poněkud bizarní. Jackson byl několik let v kómatu, ale najednou se probral a střetl se s Iron Manem v komiksové sérii Iron Man. A asi tušíte, jak to dopadlo...

Zdroj: CB, Marvel Comics, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat