V Captain Marvel 2 zřejmě uvidíme bojovnici z Thora. A jaký odkaz na Iron Mana a Jane Foster měl být ve Spider-Manovi 3?


 Komiksové střípky.

Ve druhé Captain Marvel, která nese název The Marvels (premiéra 16. 2. 2023) se v centru dění ocitnou tři hrdinky a to Captain Marvel (Brie Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) a Monica Rambeau (Teyonah Parris). Ale zdá se, že se k nim přidá další výrazná ženská marvelovská postava. 

SOUVISEJÍCÍ: KOHO ZŘEJMĚ ZTVÁRNÍ BILL MURRAY VE TŘETÍM ANT-MANOVI

Na internetu se objevila fotografie ze zákulisí filmu a byly na ní také obrázky obsazení, kdy bylo patrné, že je na jednom z nich i Tessa Thompson, která v Marvelovském filmovém universu ztvárňuje Valkýru. 

Není jasné, jak výrazně promluví do děje, ale zdá se, že by The Marvels mohli být předkrmem (nebo přímo hlavním chodem), pokud jde o A-Force, tedy oficiální zformování celoženského superhrdinského týmu (v Avengers: Endgame šlo spíše o pomrknutí na fandy).

Plný postav byl také Spider-Man: Bez domova (2021) a samozřejmě v něm byla hromada odkazů na další komiksové postavy a projekty. A jak je vidět na konceptartu k filmu, měli jsme se ve scéně ze střední školy dočkat i odkazů na Jane Foster (Natalie Portman) a Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). K vidění měli být na plakátech společně s dalšími výraznými vědeckými osobnostmi. 

Nakonec jsme se toho nedočkali (nebo jsem to přehlédl), což je škoda, ale na kvalitu filmu to samozřejmě nemělo vliv.

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat