Spider-Man: Bez domova - Ve filmu mělo být víc postav z předchozích projektů Spider-Man

 Prozradili to scenáristé.

Ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se objevila slušná řádka postav z předchozích filmových sérií se Spider-Manem. Ale jak se zdá, mohlo jich být víc (o čemž se ostatně spekulovalo a to především pokud jde o partnerky Peterů Parkerů). To prozradili scenárista Chris McKenna a Erik Sommers:

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE JEDNA POSTAVA NEMŮŽE OBJEVIT VE STRÁŽCÍCH GALAXIE. SPIDER-MAN OPĚT PRVNÍ. A TVŮRCE PEACEMAKERA CHTĚL VĚDĚT, ZDA NENÍ JEDEN Z HERCŮ KRETÉN

"Napíšeme scénář, do kterého můžeme dát cokoliv a budeme se chovat tak, že můžeme udělat vše, co si přejeme. A stejně jako v případě Petera, by se z toho stala noční můra a bylo zapotřebí velmi velmi talentovaných lidí, aby nám pomohli a my na konci nezemřeli," zavtipkoval Chris a dodal: "Vydali jsme se jiným směrem s odlišnými postavami, než s těmi, které do toho nepasovaly. Nemůžeme se bavit o detailech, protože možná dojde na to, že najdeme způsob, jak se těmto nápadům dál věnovat. Takže bych to nerad vyzradil, protože si myslím, že jsme si užili spoustu zábava."

Erik k tomu poznamenal:

"Ukousli jsme si příliš velké sousto, pokud jde o první verzi scénáře. Možná by někteří řekli, že jsme si ho ukousli i tak."

Ale moc bych jich asi nebylo, protože Spider-Man: Bez domova je obrovským úspěchem, který překročil částku 1,6 miliardy dolarů na tržbách a líbí se novinářům i divákům. 

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat