She-Hulk: Bylo to šílené, tvrdí o marvelovské sérii představitel monstrózního Abominationa

Tim Roth promluvil o návratu do své role. 

V Neuvěřitelném Hulkovi (2008) si padoucha Emila Blonsky/Abominationa zahrál Tim Roth. Překvapivě se Abomination vrátil minulý rok ve filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a uvidíme ho i seriálu She-Hulk, který bude mít premiéru letos v létě na streamovací službě Disney+.

SOUVISEJÍCÍ: LETOŠNÍ LÉTO POTĚŠÍ FANDY MARVELU

A co si o celé situaci myslí právě Tim? 

"No upřímně, naprosto mě to překvapilo. Měl jsem rozhovor s Kevinem Feige (kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) a řekl mi, 'Mám nápad. Přidej se.' Opravdu? Opravdu? Protože ta původní věc, kterou jsem natočil, když jsem natočil film Neuvěřitelný Hulk, udělal jsem to kvůli svým dětem. Svým způsobem to bylo předIronManovské. Byl jsem překvapen, když se vrátili a řekli, 'Co byste řekl na...' A já na to, 'Ano. Dobře!' A prostě jsme to natočili, myslím, že v létě minulého roku. Domnívám se, že teď pracují na postprodukci nebo něco takového. Bonusem bylo, že jsem pracoval s Markem Ruffalo. Neuvěřitelné. Toho zbožňuji. A nevím, jestli to můžu říct. Ano, můžu to říct. Tahle neuvěřitelná žena Tatiana (Tatiana Maslany, představitelka Jennifer Walters/She-Hulk, pozn. redakce). Neuvěřitelná žena. Bylo to skvělé. Bylo to šílené."

Jak je u marvelovských seriálů pro Disney+ zvykem, tak je obvykle každý jiný. A to bude platit i pro She-Hulk, očekávat máme například to, že hlavní postava bude promlouvat přímo k publiku. Ale určitě se dočkáme i dalších 'a snad milých) překvapení. 

Zdroj: Uproxx, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat