Moon Knight překonal všechny marvelovské série. K obsazení seriálu Ahsoka se přidává hvězda DC filmu Birds of Prey. A fotka ze zákulisí Strážců Galaxie Vol. 3


 Komiksové střípky.

Nedávno se objevil první pořádný trailer na marvelovskou sérii Moon Knight, kterou 30. 3. 2022 nabídne streamovací službě Disney+. A už teď je seriál, respektive upoutávka na něj rekordní. Upoutávka na Moon Knighta je prvním trailerem na marvelovský seriál streamovací služby Disney+, který se chlubí milionem likeů. To sice automaticky nezaručí úspěch, ale očividně jde o projekt, který zájem vyvolal. 


Jak fandové Hvězdných válek dobře vědí, tak se (opět na Disney+) dočkáme hraného seriálu Ahsoka. A právě do něj byla aktuálně obsazena herečka Mary Elizabeth Winstead, kterou můžete znát například z komiksového filmu od DC Birds of Prey (2020). Bohužel ale nebylo prozrazeno, koho ztvární. 

Premiéra seriálu by měla proběhnout někdy příští rok. 

Zlato je vždy dobrou volbou

Stejně tak příští rok a to 4. 5. 2023 se dočkáme premiéry třetích Strážců Galaxie a vrátí se v něm i Gamora. Právě její představitelka Zoe Saldana zveřejnila fotku ze zákulisí, kde je namaskována a fandové komiksů si všimli jedné věci a to, že má zlaté oční stíny, což je průvodní znak Gamory v kreslené podobě. 


Zdroj: The Direct, THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat