Obrázky ukazují novou superhrdinku, která měla být ve třetím Spider-Manovi. A bude Silver Surfer ve třetích Strážcích?


 Komiksové střípky.

To, že se součástí Marvelovského filmové universa stane superhrdinka America Chavez/Ms. America (Xochitl Gomez), která (kromě jiného) umí "prorazit" otvor mezi dimenzemi je známo už nějakou dobu. Představí se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022), ale concept arty ke Spider-Man: Bez domova (2021) ukázaly, že jsme ji měli vidět dříve.

Jak víme, k tomu nedošlo, respektive došlo, protože se objevila v potitulkové scéně (což byl trailer na druhého Doctora Strange), ale přímo ve Spider-Man: Bez domova se neukázala. Skutečně si tedy budeme muset počkat ještě pár měsíců, než Ms. America oficiálně ukáže, co umí.

Nedávno se objevila spekulace, že by se ve třetích Strážcích Galaxie (premiéra 4. 5. 2023) měl objevit i Silver Surfer, tedy jeden z poslů požírače světů jménem Galactus. Dohad byl spojen se skutečností, že byl do očekávané marvelovky obsazen Chukwudi Iwuji. A právě ten promluvil o tom, jestli ztvární Silver Surfera:

"Viděl jsem tyhle [spekulace], viděl jsem je. Viděl jsem je o Silver Suferovi, viděl jsem je o Nově, viděl jsem jich [spoustu]. Pro mě je zábavné uvědomit si, že jsem součástí těchto internetových spekulací. Ale musím mlčet, nemůžu vám to říct. I když bych rád."

Není asi šokem, že žádné konkrétní informace herec neprozradil, ale jak víme z minulosti, asi těžko očekávat, že budeme muset čekat do premiéry, abychom zjistili pravdu. Dá se tušit, že dříve, nebo později uniknou informace na internet. 

Zdroj: The Movie Dweeb, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat