Jaké to bylo režírovat tři Spider-Many najednou? To prozradil režisér Jon Watts

 


Jaké to bylo?

V minulém roce se ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) odehrála jedna z největších komiksových událostí v historii kinematografie, když spojili síly hned tři filmoví Spider-Mani. A očekávání byla obrovská. 

SOUVISEJÍCÍ: TOBEY MAGUIRE A WILLEM DAFOE JSOU NEJDÉLE "SLOUŽÍCÍMI" MARVELOVSKÝMI HERCI

Jaké té pro režiséra Jona Wattse bylo, dohlížet hned na tři Pavoučí muže?

"Seděli jsme na skládacích židlích v kruhu a procházeli si společně scénář. Musel jsem s každým mluvit odděleně, ale poté, co byli všichni dohromady a mluvili o příběhu, jak jednotlivé dílky zapadají do sebe a co pro ně Spider-Man znamená, to pro mě bylo vzrušující. Měli jsme jediné tři herce, kteří hráli Spider-Mana ve filmu a každý si prošel mnohým na stříbrném plátně i mimo něj. Bylo to jako spider-manovské terapeutické sezení... Jediná věc, která mě znervózňovala, že mi něco důležitého unikne. Jako režisér máte vždy oči otevřené a uši nastražené... Peter Parker a Spider-Man znamenají pro lidi hodně a já cítil tuhle zodpovědnost."

Soudě podle recenzí a velkému finančnímu úspěchu je jasné, že fandové byli spokojeni a Watts zvládl nabídnout to, co si diváci přáli. Na druhou stranu je tu otázka, čím v případě dalších plánovaných filmů tvůrci překvapí. Uvidíme, co za esa mají v rukávu, nicméně bylo řečeno, že následující film nebude tak epický a plný postav, zkusí zaujmout jinými aspekty.

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat