V seriálu Hawkeye a Spider-Man: Bez domova se odehrálo to, na co snad všichni fandové Marvelu čekali


 Hurá. POZOR, SPOILERY!!!

Dlouhou dobu jsme čekali na to, až se postavy z marvelovských sérií, které nabízí Netflix, objeví v dalších marvelovských projektech. Netflix měl ve smlouvě podmínku, že Marvel postavy nesmí určitou dobu použít, ale ta v minulosti vypršela a doufalo se, že na to Marvel zareaguje. 

A zdálo se, že ano, protože se začalo objevovat čím dál víc spekulací o tom, co se chytá. Například se předpokládalo, že se Matt Murdock/Daredevil v podání Charlieho Coxe ukáže ve Spider-Man: Bez domova (2021) a v poslední době se mluvilo tom, že Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio) bude k vidění v páté epizodě Hawkeye

Jelikož máme za sebou premiéry obou zmíněných projektů, známe odpověď. A jak tedy zní? Ano a ano. Ve Spider-Manovi jsme skutečně viděli Matta, který jako právník pomohl Peteru Parkerovi/Spider-Manovi (Tom Holland) v jeho nelehké situaci, kdy si svět myslí, že je vrah a v seriálu Hawkeye bylo potvrzeno, že je to Kingpin, kdo tahá za nitky. 

A možná to na první pohled působí jako camea, která mají potěšit fanoušky, ale podle toho, co se šušká víme, že Marvel má pro postavy ze seriálů z Netflixu velké plány a projekty Spider-Man a Hawkeye daly vědět, že se začíná s jejich realizací.

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat