Strážci Galaxie Vol. 3: Kdo by mohl být padouchem v očekávané marvelovce



Kdo by mohl dávat zabrat Strážcům Galaxie. 

Pokud jde o Strážce Galaxie, už poměřili síly s velmi mocnými padouchy, například živoucí planetou/Celestiánem Egem (Kurt Russell) a zdá se, že i ve třetím filmu budou čelit velmi nebezpečné bytosti. 

Podle nových zpráv by to měla být postava známá jako High Evolutionary, což je britský vědec Herbert Edgar Wyndham, který patří k nejinteligentnějším bytostem a nejlepším vědcům v marvelovském universu vůbec. 

Kromě toho je díky svému brnění velmi odolný, silný, plus se rychleji regeneruje a dokáže manipulovat s různými druhy energie. 

V minulosti se pak spekulovalo o tom, že půjde o tvůrce Rocket Raccoona (Sean Gunn/Bradley Cooper) a nebylo by překvapením, pokud by to bylo potvrzeno. 

Jak asi víte, ve třetích Strážcích uvidíme Adama Warlocka (Will Poulter) a dá se tušit, že minimálně chvíli půjde Strážcům po krku, ovšem hlavním padouchem by měl být právě High Evolutionary. 

A když už došla řeč na Ega, tak zajímavostí je, že původně neměl být padouchem ve druhých Strážcích Galaxie, Marvel tam chtěl požírače planet Galactuse. Nabídl tak společnosti Fox (která na něj v dané době vlastnila práva), že si může ponechat práva na Daredevila, když bude moci Marvel použít Galactuse a Silver Surfera. Fox na to ale nepřistoupil, takže Marvel nakonec vsadil na Ega.

Zdroj: Murphy's Multiverse, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat