Nové informace o vlkodlačím speciálu od Marvelu


 Aktuálně vyšlo najevo pár zajímavostí. 

Už delší dobu víme, že Marvel nabídne na streamovací službě Disney+ halloweenský speciál s marvelovským vlkodlakem známým jako Werewolf by Night. A aktuálně se objevilo pár zpráv, které se tohoto projektu týkají. 

Co bylo oznámeno v minulosti je, že se hlavní role ujme Gael Garcia Bernal. Teď ale vyšlo najevo, kterou verzi Werewolfa ztvární, bude to Jack Russella, což je první Werewolf by Night, který se v komiksu představil v roce 1972. Jde o potomka vlkodlačího rodu, který se během úplňku nedobrovolně mění ve vlkodlaka, což znamená, že je extrémně silný, ale nemá k dispozici svůj lidský intelekt. Později se Jack naučil tuto schopnost ovládat a dokáže se změnit v krvelační monstrum podle libosti. 

Ve speciálu máme očekávat také Ninu Price alias Vampire by Night, což je Jackova neteř, která se dokáže změnit buďto ve vlkodlaka, nebo v upíra. Dovede to ale pouze po setmění. Nicméně, slunce jí, na rozdíl od jiných vampýrů, neublíží. 

No rozhodně to bude zajímavé sledovat to, jak se tyhle dvě svérázné bytosti stanou součástí Marvelovského filmového universa. 

Zdroj: The Illuminerdi, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat