Hodláme překonat trilogii o Temném rytíří, oznámil tvůrce nového Batmana. A Michael Keaton se upsal dalšímu batmanovskému projektu


Pár "netopýřích" zajímavostí. 

Po několika odkladech se 3. 3. 2022 dočkáme premiéry filmu The Batman a rozhodně bude zajímavé sledovat, jak dopadne nový přístup k této ikonické postavě. A tvůrci nemají malé ambice, producent Dylan Clark totiž oznámil Christopheru Nolanovi, režisérovi kultovní batmanovské trilogie o Temném rytíři, že ji hodlají překonat:

"Řekl jsem to Chrisu Nolanovi přímo, 'Podívej, snažíme se, aby šlo o nejlepšího Batmana, který byl kdy natočen a zkusíme překonat tebe.' Matt (Matt Reeves, režisér The Batman, pozn. redakce) tlačí tuhle postavu do emotivních hloubek a snaží se otřást jejím samotným nitrem.'

S ohledem na obdiv, který mají fandové k Nolanově trilogii si tvůrci nového Batmana nastavili laťku hodně vysoko. A samozřejmě je tu možnost, že ji překonají, ale bude to velmi velmi velmi náročné. 

Mimochodem, když už jsme u těch Batmanů, tak víme, že se Michael Keaton vrátí v téhle roli ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022), ale nejen to, aktuálně vyšlo najevo, že si ho zahraje také v komiksovce Batgirl, kterou nabídne streamovací službě HBO Max. Film zatím nemá stanoveno datum premiéry.

Zdroj: Empire Online, THR, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat