Chci natočit další film s Henrym Cavillem jako Supermanem. Temné pojetí mu ale nesluší, naznačil režisér X-Menů


 A fandové by asi byli rádi viděli dalšího díl Muže z oceli.

Bez ohledu na to, že se objevují zvěsti, že se Henry Cavill jako Superman vrátí, tak není nic jisté a to asi spoustu fandů mrzí, protože se Cavill v téhle roli rozhodně osvědčil. A souhlasí s tím i komiksový specialista Matthew Vaughn (X-Men: První třída), který se nedávno nechal slyšet, že by rád natočil film Wolverine, ale očividně by rád dohlédl i na hrdinu od konkurence a to právě Supermana:

SOUVISEJÍCÍ: REŽISÉR X-MENŮ CHCE NATOČIT SÓLOVKU WOLVERINA A UŽ MÁ I KANDIDÁTY NA HLAVNÍ ROLI

"Zoufale jsem chtěl natočit film Superman. Zoufale. Navrhl jsem velký film Superman ještě předtím, než natočili Muže z oceli. Pracuji s Henry Cavillem, který je milý, na Argylle a je v tom neuvěřitelný. Stále věřím, že je tu místo pro supermanovský film, ale poctivý supermanovský film. Barevný, zábavný supermanovský film. Ne temný. Prostě si myslím, že byla chyba přijít s batmanovským nádechem do světa Supermana. Jednoduše si myslím, že jsou tihle dva oddělení - pokud jde o mě, nejsou v souladu žádným způsobem. Měla by to být zábava. Tím chci říct to, že Temný rytíř byl očividně odlišný a dávalo to smysl a bylo to brilantní, jako film a jako komiks. Ale Superman byl vždy... Miloval jsem Donnerovy supermanovské filmy a myslím si, že Wonder Woman fungovala, protože podle mě šlo v podstatě o zvláštní remake Supermana. Ano, miluji Supermana."

Je samozřejmě otázkou, jestli Supermanovi "sluší" temnější pojetí, nebo ne, na to je složité odpovědět, ale co je naopak velmi jednoduché je to, že by fandové určitě chtěli další právoplatný díl Muže z oceli. Jestli se dočkají, to je zatím ve hvězdách a hlavách šéfů Warner Bros. a DC Films.

Zdroj: The Wrap, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat