Ať je novým Punisherem Scott Adkins, navrhuje herec z Aquamana a bývalý představitel Punishera


 Souhlasíte s ním?

Nedávno se představitel Punishera z marvelovských seriálů na Netflixu Jon Bernthal vyjádřil v tom smyslu, že by se do role vrátil, ale jen v případě, že by nebyla umírněna temnota a drsnost téhle postavy. 

SOUVISEJÍCÍ: JON BERNTHAL JE OCHOTEN SE VRÁTIT JAKO PUNISHER, ALE MÁ JEDNU PODMÍNKU

Je ale otázkou, zda je Marvel (a jeho vlastník Disney) připraven na násilnější odnož svých filmů a seriálů. Mluví se o tom, že k tomu dojde, ale zatím neznáme žádné konkrétní plány. 

Tím pádem se může klidně stát, že se bude čekat několik let a Jon bude mít závazky jinde. Ale pokud by Marvel hledal jiného kandidáta na tuhle roli, tak akční hvězda Dolph Lundgren má pro ně doporučení, což si jako komiksový mazák, který sám ztvárnil Franka Castlea/Punishera (v ne zrovna chváleném filmu Mstitel z roku 1989) může dovolit.

Ten by byl pro to, aby se role ujal Scott Adkins, což je jméno, které je velmi dobře známo fanouškům akčního žánru. Je na místě připomenout, že Adkins už je součástí Marvelovského filmového universa, zahrál si padoucha Luciana Astera v Doctor Strange (2016), ale role nebyla zase tak veliká, aby to byl problém. Kromě toho by to nebylo poprvé, co by jeden herec ztvárnil dvě postavy v marvelovském universu. 

Sám Adkins se přiznal k tomu, že lituje, že na nabídku ztvárnit Luciana kývl, protože si podle něj zavřel dveře v případě jiné výraznější role, ale jak bylo řečeno, není to úplně ztraceno a určitě by to pro diváky nebylo zase tak matoucí. 

Co je ale otázkou, je to, zda by se jim Scott líbil jako Punisher. Jon Bernthal byl jako tahle postava skvělý a jeho případný nástupce by to měl v téhle roli těžké. Ovšem, všichni, kteří znají filmy ze série Undisputed vědí, že Scott antihrdiny zvládá na jedničku, takže by byl určitě důstojným nástupcem. 

Zdroj: ComicBook, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat