The Book of Boba Fett: Spin-off k Mandalorianovi představuje nového vládce podsvětí


 A vypadá to parádně. 

Asi se shodneme na tom, že The Mandalorian je to nejlepší, co se v posledních letech v universu Hvězdných válek objevilo. A je tak bezesporu dobrou zprávou, že se dočkáme spin-offu jménem The Book of Boba Fett, ve kterém se, jak už je z názvu patrné, bude pozornost soustředit na nájemného lovce Bobu Fetta (Temuera Morrison) a jeho spolubojovnici Fennec Shand (Ming-Na Wen). 

Z upoutávky, která se nově objevila, je patrné, že se Boba a Fennec hodlají stát hybnou silou kriminálního podsvětí a jak asi tušíte, nebude to snadné. Ovšem pokud to někdo zvládne, tak tihle dva. Jenže k úspěchu povede trnitá cesta, kdy bude nutné manévrovat ve světě politiky a intrik, ale také se samozřejmě ohánět zbraněmi. 

Atmosférou seriál připomíná svou mateřskou sérii The Mandalorian, ale námět je samozřejmě jiný, takže se nemusíme bát toho, že to bude stále to samé dokola. Navíc, nikdo asi nepohrdne tím, že se dozvíme víc o Bobu Fettovi, kterého si diváci oblíbili díky filmům a Fennec, která byla představena v The Mandalorianovi a stačila jedna epizoda na to, aby se stala miláčkem fanoušků.  

The Book of Boba Fett bude mít premiéru 29. 12. 2021.

 

Zdroj: Lucasfilm (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat