Eternals: Ví Kit Harington, zda se z jeho postavy stane Black Knight?


 Má herec odpověď?

V marvelovce Eternals (premiéra 4. 11. 2021) se objeví také postava Danea Whitmana v podání Kita Haringtona. A komiksoví fandové vědí, že Dane je také superhrdinou, který používá přezdívku Black Knight a je to jeden z nejlepších šermířů. 

Bylo naznačeno, že v Eternals se z Whitmana Black Knight nestane, ale dá se tušit, že se tahle postava objeví v dalších projektech a tak je na místě otázka, zda se dočkáme jeho "proměny" v legendárního bojovníka. Ví o tom něco Kit?

"Abych byl naprosto upřímný, o téhle postavě jsem původně ani neslyšel. Musel jsem si to načíst a nenechat se vtáhnout množstvím černých děr na internetu a prostě si zjistit základní věci. Ale esence téhle postavy a její schopnosti mi přijdou velmi zajímavé. Bůhví, jak to bude. Takže ne, nevím, nedokáži nic předpovědět, kam, pokud někam, posunou tuhle postavu."

S ohledem na popularitu Haringtona by bylo překvapením, pokud by měl roli pouze v Eternals, ale těžko říct, co pro něj Marvel dál plánuje. Neví to ani on, což není překvapení, Marvel není zrovna sdílný, pokud jde o budoucnost. 

Kromě toho se podívejte na klip z Eternals, ve kterém se řeší Thanos.

 

Zdroj: Variety, Marvel Comics (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat