Šéfku Marvelu kritika Eternals netrápí. Vystřižená scéna ze Shang-Chiho ukazuje smrt záporáka. A návrat Stalloneho do Strážců

 


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Eternals (2021) jsou filmem, který rozdělil recenzenty a diváky na dva tábory. Zatímco spoustě novinářů se nelíbí to, že Eternals zkusili něco jiného a jsou marvelovkou, která se příliš nepodobá svým předchůdcům, "běžné" publikum to naopak veskrze oceňuje (hodnocení diváků na RottenTomatoes je 80 %, recenzenti udělili jen 5,6 bodů z 10). 

A co na to říká Victoria Alonso, jedna z význačných marvelovských producentek a manažerek? 

"Pokusili jsme se probudit emoce a některým kritikům to nesedlo. To je v pořádku. To je v pořádku... Děkujeme ti za to, že jsi kritik. Děkujeme ti za to, že o nás píšeš. A budou to fandové, kdo rozhodne."

Fandové zatím nechali v kasách kin 281 milionů dolarů, což asi naznačuje, jak se fandové rozhodli... 

Aktuálně se měl na Disney+ premiéru Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a právě z téhle marvelovky pochází vystřižená scéna, která ukazuje jiný osud padoucha Razorfista (Florian Munteanu). Naštěstí tenhle moment ve filmu neskončil a Razorfist se tak může objevit v budoucích projektech. 


Sylvester Stallone se jako Stakar Ogord představil ve druhých Strážcích Galaxie (2016) a byť to působilo jako jednorázové cameo, tak tomu bude jinak, Stallone si zahraje i v plánových třetích Strážcích Galaxie (premiéra 4. 5. 2023).  Není jasné, jak velký rozsah bude jeho role mít, ale i kdyby šlo znovu o krátký výstup, tak je to lepší než nic. 


Zdroj: The Direct, Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat