Rock chce být novým Bondem


 Dwayne Johnson pokukuje po roli agenta 007.

Dwayne "Rock" Johnson aktuálně patří k nejpopulárnějším hercům a není sporu o tom, že je to charismatický sympaťák. A aktuálně se ozval s tím, že by byl rád novým představitelem agenta 007/Jamese Bonda a upozornil na to, že jeho rodina má s bondovkami propletenou historii:

"Ano, můj dědeček byl padouchem v Žiješ jen dvakrát se Seanem Connerym. Bylo to opravdu opravdu skvělé. A rád bych následoval v jeho stopách a byl novým Bondem. Nechci být padouch. Chci být Bondem."

Dědeček Rocka Peter Maivia měl ve filmu z roku 1967 opravdu roli, malou, ale měl. A pokud jde o Dwaynea v roli agenta Jejího Veličenstva, tak nic proti němu, mně nepřijde jako úplně nejlepší kandidát. Přece jen, byť má Rock pořádnou dávku charismatu, tak James Bond je okouzlující jiným způsobem a jména, která aktuálně padají ve spojení s touhle postavou znějí často lépe (například Richard Madden, Idris Elba a další). 

Nebo si myslíte, že by Dwayne byl vhodným novým představitelem Bonda, který převezme roli po Danielu Craigovi? Ten se s rolí rozloučil filmem Není čas zemřít (2021).

Zdroj: Esquire, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat