Představitel Kapitána Ameriky Chris Evans bude vyhlášen nejkrásnějším mužem světa


 Sympatický herec bude prý zvolen nejhezčím mužem letošního roku. 

Možná víte, že časopis People každoročně vyhlašuje nejkrásnější lidi planety. Samozřejmě je to subjektivní záležitost a tím pádem se poté, co jsou vyhlášeni vítězové, hodně diskutuje, ale něco mi říká, že letos nebude příliš lidí, kteří by s volbou nesouhlasili. 

Podle všeho by měl být totiž vyhlášen jako nejkrásnější muž roku 2021 představitel Kapitána Ameriky Chris Evans. Není to asi sporná volba, nemá cenu diskutovat o jeho fyzické přitažlivosti, obecně je považován za jednoho z nejvíce přitažlivých lidí (nejen) v Hollywoodu, ale kromě toho není kontroverzní osobností, nemá na kontě velké množství skandálů (maximálně tak to, že se mu povedlo na Instagramu zveřejnit víc ze svého těle, než chtěl a podle reakcí to lidi spíše potěšilo a ne nemile zaskočilo), není to večírkový typ a nejraději tráví čas se svým psím miláčkem doma.

Jediné, co by asi nemuselo všem vonět je to, že se Chris angažuje v politice, ale ne snad, že by se ucházel o nějakou politickou funkci, spíše se snaží informovat veřejnost o dění v politických vodách, což je rozhodně záslužné.

Co říkáte vy, souhlasíte, že si Chris titul zaslouží?

Zdroj: Page Six, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat