Michael Keaton se vrátí jako Vulture. A hezoun z Padesáti odstínů šedi jednal se šéfem Marvelu

Komiksové střípky.

Ne, není to překvapením, bylo nám to naznačováno už delší dobu, ale oficiálně to vlastně potvrzeno nebylo. Ovšem, teď k tomu došlo, herec Michael Keaton prozradil, že se vrátí jako Vulture. Ano, víme, že ve filmu Morbius (premiéra 27. 1. 2022) bude k vidění jako Adrian Toomes, ale nebylo jasné, zda si znovu nasadí křídla. Dojde k tomu, to herec oznámil v pořadu Jimmy Kimmel Live!, kde se nechal slyšet:

"Natáčením zítra, natáčím nějaké věci s Vulturem. Věci s Vulturem."

Možností, kde by se herec mohl objevit je několik, nejpravděpodobněji zní právě Morbius, ale samozřejmě se může mihnout i jinde.

Michael Keaton už součástí Marvelovského filmového universa je, ale Marvel neustále hledá další herce, které by chtěl přidat do své rodiny. A zdá se, že by mezi nimi mohl být i Jamie Dornan, který se zatím proslavil hlavně rolí ve filmové sérii Padesát odstínů.

Jamie měl podle všeho jednání s kreativním šéfem Marvelu Kevinem Feige a to o roli, která zahrnuje kápi, ale nebylo řečeno, o co konkrétně jde ani to, zda nakonec skončila ruka v rukávu. 

Je možné, že došlo k dohodě a Jamie se v budoucnu objeví v nějaké marvelovce, ale zatím nebylo oficiálně nic konkrétního oznámeno. Do které role by se vám hodil?

Zdroj: New York Times, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat