Marvel konečně oficiálně oznámil "vzkříšení" X-Menů a potěší to speciálně "pamětníky"

Hurá. POZOR, POTENCIONÁLNÍ SPOILERY!!!

Od chvíle, kdy společnosti Disney (která vlastní také Marvel) zakoupila firmu Fox se netrpělivě čekalo na to, kdy přivede zpět různé komiksové týmy a postavy, na které vlastnil práva právě Fox. Speciálně to pak platí pro milovanou skupinu superhrdinů známou jako X-Men. 

Zdá se, že vůdce týmu Profesor X (Patrick Stewart) se objeví v Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 5. 5. 2022), ale pokud jde o samotný tým, tak se zatím netušilo, kdy ho uvidíme. A nyní přišla skvělé zpráva, bude to zřejmě v roce 2023.

Ovšem, nečekejte jeho hranou verzi, na Disney+ se totiž objeví pokračování kultovního animovaného seriálu X-Men z devadesátých let minulého století. 

Dobrou zprávou je, že se vrátí hromada herců z původního seriálu a to Cal Dodd (Wolverine), Lenore Zann (Rogue), George Buza (Beast), Adrian Hough (Nightcrawler), Christopher Britton (Mr. Sinister), Catherine Disher (Jean Grey), Chris Potter (Gambit), Alison Sealy-Smith (Storm) a Alyson Court (Jubilee). Seriál pak ponese název X-Men '97. 

Kromě toho Disney+ nabídne nový animovaný seriál se Spider-Manem nazvaný Spider-Man: Freshman Year, který se zaměří na Petera Parkera a to jak se stal Spider-Manem v Marvelovském filmovém universu. Půjde o příběh, který jsme ještě neviděli a odkazovat bude svým uměleckým stylem na starší komiksy. Hlavním scenáristou bude Jeff Trammel, datum premiéry zatím není známo.

 Zdroj: The Wrap, CBM, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat