Hawkeye: Kompletní píseň z muzikálu o Kapitánu Amerikovi. A tvůrce chtěl v seriálu Ant-Mana


 Nakonec jsme se dočkali něčeho trochu jiného. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Před pár dny odstartoval dlouho očekávaný seriál Hawkeye (2021) a hned v jeho první epizodě jsme se dočkali něčeho velmi zajímavého a to muzikálu o Kapitánu Amerikovi. Právě ten navštívil Clint Barton/Hawkeye (Jeremy Renner) se svými dětmi a nutno říct, že ho překvapil a nejen jeho, ale také spoustu diváků seriálu. Zaujalo nejen vizuální zpracování, ale také ústřední song Save the City, který Marvel aktuálně zveřejnil, takže si ho můžete poslechnout a udělat si názor sami. 

 

Mimochodem, v dané muzikálu byl (k překvapení Hawkeye) k vidění i Ant-Man, ale původně chtěl režisér prvních dvou (a závěrečné) epizod Rhys Thomas mít v seriálu skutečného Ant-Mana v podání Paula Rudda. To ale bohužel nevyšlo:

"Nechci nic prozradit, protože svým způsobem představíme [některé postavy]. Ale je tu jedna [kterou jsem chtěl] Ant-Man. Paul (Paul Rudd, představitel Ant-Mana, pozn. redakce) a Jeremy spolu mají dynamiku, kterou si užívám..."

Nakonec ale došlo jen k odkazu na Ant-Mana právě v muzikálu. Ovšem zajímavé je, že tvůrce zmínil, že svým způsobem představí některé postavy, což zní jako bychom je už znaly, ale budou ukázány trošku jinak. Není tak divu, že se věří, že je řeč o některých postavách z marvelovských seriálů, které vznikly pod hlavičkou Netflixu. 

Další díl Hawkeye bude mít premiéru 1. 12. 2021.

Zdroj: The Playlist, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat