Black Adam rozhodně není jako Superman nebo Shazam, kdo se mu postaví, zapláče. A Spider-Man: Bez domova bude nejdelším filmem ze série


 Komiksové střípky.

Po dlouhém vyčkávání se konečně začalo pracovat na DC komiksovce Black Adam s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli. Jak asi víte, Black Adam je v komiksu padouch, ve filmu bude spíše antihrdina, ale rozhodně nepůjde o žádného slušňáka.

A producent Hiram Garcia dodal, že máme očekávat relativně drsnou podívanou:

"Myslím si, že to fandové budou milovat a myslím si, že upoutávka, kterou jsme zveřejnili na DC FanDome ukázala, s jakým tónem si hrajeme, bude to zábava, ale Black Adam je velmi odlišným druhem antihrdiny než ti, na které jsme zvyklí. Velmi se liší od Shazama!, velmi se liší od Supermana. Pokud mu zkřížíte cestu, spousta lidí se z toho nevzpamatuje. Takže je to pro nás zábava, mít DJ, který hraje tuhle postava, kterou předtím nehrál. Myslím, že si to zamilujete. Film je velký a je to spousta zábavy. Ale je to velmi odvážné a věřím, že svět je na to připraven."

Jestli ano, to se dozvíme během premiéry 28. 7. 2022.

Mnohem dříve si budeme moci vychutnat film Spider-Man: Bez domova, která má premiéru 16. 12. 2021 a zdá se, že to bude nejdelší díl z trilogie. Podle všeho by měl mít pěkné dvě hodiny a třicet devět minut. 

Ti je zhruba o půl hodiny více, než v případě obou předchůdců a je to pravděpodobně dobře, protože se děj bude točit kolem Multivesmíru a objeví se postavy z předchozích filmových sérií Spider-Man a to si asi vyžádá nějaké vysvětlování. 

Zdroj: CB, Ingresso, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat