Záporačka, která dala zabrat Scarlet Witch, dostane vlastní seriál

 

Celou dobu to byla Agatha.

V Marvelovském filmovém universu se objevila slušná řádka padouchů a někteří z nich byli skvělí. To samé platí i pro Agathu Harkness, mocnou čarodějku, která dala pořádně zabrat Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) v seriálu WandaVision

Postava si získala velké množství fanoušků a její představitelka Kathryn Hahn byla za svůj výkon nominována na Emmy, takže následující zpráva asi nebude překvapením, Agatha dostane vlastní seriál. 

Herečka má údajně s Disneyem smlouvu na to, že se objeví v dalších seriálech a filmech a její spin-off bude jedním z oněch projektů s tím, že se o scénář postará tvůrkyně WandaVision Jac Schaeffer a očekávat máme podívanou s nádechem černé komedie. 

O příběhu zatím není nic známo, ale tvůrci mají z čeho čerpat Agatha patří v komiksu k nejmocnějším uživatelům magie, ostatně pamatuje i dobu čarodějnických procesů v Salemu. Kromě toho působila jako chůva dětí vůdců Fantastické čtyřky, vypomáhala i Avengerům a trénovala Scarlet Witch, pokud jde o magii. Ovšem, byla to právě Scarlet Witch, která ji v komiksu zabila. V hrané podobě k tomu ale nedošlo, takže je tu prostor pro rozvíjení osudu Agathy. 

Zdroj: Variety, Deadline, Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat