Kdo bude novým Bondem? Tom Hardy, Henry Cavill nebo hvězda Bridgertonových, představitel Lokiho velkou šanci nemá, odhadují sázkaři


 Favoriti na roli agenta 007.

Daniel Craig se (ve velkém stylu) rozloučil s rolí agenta Jejího Veličenstva Jamese Bonda a to 25. bondovkou Není čas zemřít (2021), která aktuálně běží v kinech a vede si výtečně. Ale samozřejmě není Craig posledním agentem 007, ovšem tvůrci si nechali slyšet, že nechají Daniela, aby si užil úspěch pramenící z filmu a nástupce začnou pravděpodobně hledat až následující rok. 

A už delší dobu se spekuluje o tom, kdo by jím mohl být. Nyní se objevil žebříček sázkařské společnosti US Bookies a podle něj je favoritem Regé-Jean Page z Bridgertonových. Ale vysoko se umístili i Tom Hardy nebo Henry Cavill. Naopak Tom Hiddleston podle sázkařů velkou šanci nemá, což potvrzuje následující žebříček seřazený podle toho, jaké šance dávají sázkaři daným hercům.

Regé-Jean Page

Tom Hardy/James Norton 

Henry Cavill 

Idris Elba 

Lashana Lynch/Justin Hartley 

Michael Fassbender 

Adam Rayner/Nikolaj Coster-Waldau/Luke Evans 

Sam Heughan/Richard Madden/Sope Dirisu 

Mahershala Ali/Cillian Murphy

Ricky Whittle 

Tom Hiddleston 

Jack Lowden/Henry Golding 

Odhady sázkařů jsou jedna věc, ale na finální rozhodnutí filmařů nemusí mít žádný dopad. A koho byste s protřepaným, ale nemíchaným martini rádi viděli vy?

Zdroj: Lionsgate (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat