What If...?: V plánu byl spin-off se Star-Lordem v podání Chadwicka Bosemana

 


Bohužel herec zemřel. 

První řada What If...? je za námi a pokud jste ji viděli, tak víte, že se v ní představil i Star-Lord, ovšem v podání Chadwicka Bosemana. A režisér Bryan Andrews prozradil, že to měl být jen začátek:

SOUVISEJÍCÍ: PŘIPRAVUJE SERIÁL WHAT IF...? PŮDU PRO PÁTÉ AVENGERS?

"Chadwick nahrál svůj materiál pro Star-Lorda T'Challu brzy. Ale byly tu i pozdější epizody, kde se objevoval sporadicky a trvalo to, než byl pro nás znovu k dispozici. A nedlouho po posledním natáčení zemřel. Myslím, že to bylo několik měsíců, nebo měsíc. Nikdo z nás to samozřejmě nečekal. Ale natočili jsme vše potřebné. Myslím, že se velmi snažil, protože pro něj byl T'Challa velmi důležitý - a stejně tak takhle nová verze Star-Lorda v podání T'Chally. Líbilo se mu to. Nevím, jestli to věděl, ale byl tu plán na to, aby Star-Lord T'Challa dostal vlastní spin-off v tomto universu a s jeho týmem a celou touhle věcí. Byli jsme všichni velmi nadšení. A víme, že jemu by se to také líbilo. A pak, jak víte, zemřel, takže je to u ledu. Takže kdoví, možná někdy..."

Chadwick bohužel v srpnu roku 2020 zemřel, nicméně o jeho stavu věděli jen jeho nejbližší, takže to bylo pro jeho kolegy i fandy překvapení a to samozřejmě velmi nemilé. Ale malou útěchou pro ně bylo snad to, že stačil natočit všechny své scény pro první řadu What If...?

Zdroj: Variety, Disney+/Marvel Studios (úvodn ífotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat