Připravuje seriál What If...? půdu pro páté Avengers?


 Co na to tvůrce?

První řada animovaného seriálu What If...? byla rozhodně zajímavou jízdou, která ukázala známé postavy a situace z úplně jiného úhlu. A kromě toho se objevila domněnka, že seriál začal připravovat půdu pro pátý film Avengers. 

Tvůrce a scenárista What If...? A.C. Bradley to ale vyvrátil:

"Podle mě to má být hlavně o zábavě a o tom, co pro nás tito hrdinové znamenají. Když jsem bral tuhle práci, jedna z mých podmínek bylo to, že budu mít volnost. Jsme součástí Multivesmíru, měli bychom mít volnost a působit a vydat se vstříc divočině, věnovat se příběhům, kterým se filmy nikdy věnovat nebudou, kterým se hrané seriály nikdy věnovat nebudou a chtěli jsme ukázat Disneymu a fanouškům možnosti, které tyhle postavy skýtají."

Což se podle recenzí novinářů i diváků povedlo. A dobrou zprávou je, že vznikne i druhá řada, která už se nebude podle všeho zaměřovat na Infinity ságu, ale více na čtvrtou fázi Marvelovského filmového universa. Kromě jiných máme očekávat postavy jako jsou Black Panther, Black Widow, Shang-Chi, Eternals a nebo Captain Carter. Ale nejen je, objeví se i postavy, které se zatím v Marvelovském filmovém universu nepředstavily.

Zdroj: EW. Disney+ (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat