Vánoční speciál Strážců Galaxie představí jednu z nejlepších marvelovských. Nebo to alespoň tvrdí režisér


 Adam Warlock?

Když se scenárista/režisér James Gunn vrátil k Marvelu, vyšlo najevo, že bude pracovat nejen na třetím dílů Strážců Galaxie (2017), ale také na vánočním speciálu, který by měl mít stopáže pod 40 minut, což je zklamáním, ale co je naopak dobrou zprávou je to, že podle Gunna se máme na co těšit. Respektive na někoho:

"Podle mého nesmírně subjektivního & přiznávám, že je často podivného názoru, představíme jednu z nejlepších MCU postav všech dob."

To samozřejmě spustilo spekulace, o kom je řeč a víme, že Gunn má rád zvláštní až bizarní postavy, ale v tomto případě je nejčastějším tipem Adam Warlock, jehož příchod byl naznačen už v případě druhých Strážců Galaxie

Adam Warlock je v komiksu výtvorem lidských vědců, kteří se pokoušeli stvořit dokonalou lidskou bytost. Ta ale poté opustila po konfliktu s Thorem Zemi. 

Adam je nadlidský silný, rychlý, odolný, je nesmrtelný a dokáže manipulovat s kosmickou energií. Kromě toho je jeho příběh propletený s Kameny nekonečna. 

Je tu možnost, že Gunn mluví o někom jiném, ale Warlock zní jako nejpravděpodobnější možnost. Pravdu se ale asi dozvíme až příští rok v prosinci, kdy bude mít vánoční speciál premiéru. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat