Strážci Galaxie Vol. 3: Ve filmu zřejmě uvidíme postavu, která zotročila Thora a nakopala zadek Kapitánu Amerikovi

 


Kromě Adama Warlocka by se možná objeví další zajímavý nováček. 

Nedávno bylo potvrzeno to, v co spousta fanoušků komiksů a Strážců Galaxie doufala, ve třetím dílu filmové série Guardians of the Galaxy (premiéra 4. 5. 2022) uvidíme Adama Warlocka a rovnou bylo oznámeno, že si ho zahraje Will Poulter.

Dalším nováčkem v obsazení bude herečka Daniela Melchior, kterou režisér/scenárista Strážců Galaxie James Gunn obsadil do své povedené DC komiksovky Sebevražedný oddíl (2021) jako postavu jménem Ratcher 2.

Moondragon (zdroj: Marvel Comics)

A koho Daniela ztvární ve trojce Guardians of the Galaxy? To oznámeno nebylo, ale herečka zveřejnila fotku, kde má umělou pleš a to okamžitě vyvolalo spekulace, že půjde o Heather Douglas alias Moondragon, která je svou lysou hlavou proslulá. 

A nejen tím, jde o extrémně mocnou bytost, která má extrémně silné telepatické schopnosti, díky kterým ovládla populaci celé planety, udělala z Thora svého otroka a má duchovní sílu, která je na stejné úrovni, jakou disponuje Thanos. 

Ale Moondragon nespoléhá jen na své mentální schopnosti, má vynikající výcvik v bojových uměních, což jí umožnilo porazit Kapitána Ameriku, ale také členku Strážců Galaxie Mantis. 

A to už něco znamená, protože ve filmech sice Mantis (Pom Klementieff) nepředvedla své bojové schopnosti, ale v komiksu jde o jednu z nejlepších bojovnic v marvelovském universu. 

Mimochodem, k domněnkám, že Daniela ztvární Moondragon nevede jen to, že má pleš, ale také to, že v komiksu se jedná o dceru Draxe a někoho, kdo má společnou minulost a Adamem Warlockem, takže zní velmi pravděpodobně, že se opravdu Moondragon dočkáme. A pokud jde o mě, já jsme všem deseti pro. Je to někdo, kdo může výrazně ovlivnit celé Marvelovské filmové universum. 


Zdroj: Marvel Studios (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat