Eternals: Velké odhalení z očekávané marvelovky a v Marvelovském filmovém universu existuje Superman


 Pár zajímavostí o očekávané marvelovce. POZOR, VELKÝ SPOILER!!!

My si na premiéru velkolepé marvelovky Eternals budeme muset ještě počkat a to do 4. 11. 2021, ale s ohledem na to, že už proběhla světová premiéra, se samozřejmě na internet dostaly některé zajímavé informace. 

Přestože se většina lidí snaží nezveřejňovat spoilery, někteří jedinci s tím očividně problém nemají, takže vyšlo najevo například to, že ve filmu uvidíme Thanosova (Josh Brolin) bratra Erose, kterého ztvárnil člen chlapecké kapely One Direction a aktuálně obsazovaný herec Harry Styles

Eros/Starfox (zdroj: Marvel Studios)

Eros alias Starfox byl v komiksu, na rozdíl od svého bratra, bezstarostným obyvatelem Titanu, ale poté, co Thanos na jejich domovskou planetu zaútočil (což vedlo ke smrti jejich matky Sui-San) postavil se Eros proti svému sourozenci.

Eros je jedním z Eternals, takže dokáže manipulovat s kosmickou energií, je nadlidsky silný, odolný, rychlý, dovede se teleportovat, je nesmrtelný a umí také létat. Kromě toho je schopen kontrolovat emoce ostatních. 

Podle všeho měl Eros ve filmu pouze cameo, což ale značí to, že by v budoucnosti mohl v Marvelovském filmovém universu sehrát větší roli. 

Další zajímavostí týkající se filmu Eternals je jedno odhalení. V Marvelovském filmovém universu podle všeho existuje Superman. Ne jako reálná, ale jako fiktivní postava, nicméně i to poměrně fajn věc. V jedné scéně se postavy baví právě o Muži z oceli a jeho kápi, takže je jasné, že o Supermanovi existuje v Marvelovském filmovém universu určité povědomí.

A nakonec si užijte klip, ve kterém se po delší době setkali Richard Madden a Kit Harington, kteří spolu pracovali na Hře o trůny

 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat