Eternals: Film bude jednou z nejdelších marvelovek. A Thena bude trpět děsivou chorobou

 


V kině stráví diváci slušnou dobu. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

To, že marvelovka Eternals (premiéra 4. 11. 2021) bude dlouhá víme už nějakou dobu a teď to potvrdila i režisérka Chloé Zhao, která prohlásila, že máme očekávat stopáž dvě hodiny a třicet šest minut. Což z filmu dělá druhou nejdelší marvelovku a Avengers: Endgame (2019), kteří trvali tři hodin a jednu minutu. 

Jsou sice na místě obavy, že tempo může být rozvláčné, ale s ohledem na množství ústředních postav a to, že je ještě neznáme a působí na Zemi už sedm tisíc let, je dobře, že budou mít tvůrci dost času pořádně vše vysvětlil a podělit se o detaily. 

Bude tak snad dostatek prostoru pro každého ze členů Eternals. A u koho je to jisté je Thena (Angelina Jolie), což je patrné z toho, že se producent Nate Moore rozpovídal právě o téhle elitní bojovnici a tom, co se o ní dozvíme:

"Má v našem filmu tragický příběh, který se týká něčeho, co se jmenuje Mahd Wy’ry. Pokud jste fandové komiksu, tak víte, že Mahd Wy’ry je něco, čím může Eternal trpět. Je to verze demence. Protože mají velké množství vzpomínek, začíná se odtrhávat od své vlastní mysli a ona začne zapomínat, ve které době je a v průběhu filmu se tak Gilgamesh stane jejím ochráncem. V současnosti žijí mimo dosah v chatě v Austrálii, protože se stala příliš nebezpečnou na to, aby byla poblíž lidí, takže je to pro Angelinu zábavná role."

Chloé slíbila, že postavy nebudou dokonalí hrdinové bez chyb a slabostí a tohle její slova potvrzuje. Očividně i mocní Eternals budou řešit "lidské" problémy a je to jen a jen dobře, dnes prostě perfektní jedinci na diváky moc nezabírají. A to ani v případě komiksových filmů.

Zdroj: Fandango, ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat