Black Widow: Kterou scénu si "vydupal" šéf Marvelu, i když si tvůrci nebyli jisti, že ji použijí?

Který moment je ve filmu díky Kevinu Feigeovi?

Zatímco v případě konkurenčního Warner Bros. se objevují zvěsti, že často "kecá" tvůrcům do toho, jak mají jejich komiksové filmy vypadat, u Marvelu to prý běžné není, ale v případě dlouho očekávané marvelovky Black Widow (2021) k tomu v jenom případě došlo. 

Kreativní šéf Marvelu Kevin Feige si totiž prosadil to, že ve filmu zůstane jeden moment, u kterého si tvůrci nebyli jistí, jestli ho tam nechají. Konkrétně se jedná o zábavnou scénu s "rodinnou" večeří. 

Režisérka Cate Shortland k tomu dodala:

"Nedával nám velké množství instrukcí, nabízel volnost. Ale byla tu scéna, u které měl pocit, že ve filmu musí být a Scarlett [Johansson] a já jsme s ním v tomto případě bojovaly, ptaly jsme se, 'Jak to bude fungovat?' Ale stala se z toho velmi živá věc. Máte pohromadě skupinu zlomených lidí, kteří se zoufale snaží přiblížit k rolím, které hráli v Ohiu, protože je to to jediné, co znají. To je vše, co mají. A pro mě to byla krásné."

Pokud jde o mě, šlo o jednu z nejzábavnějších chvilek, která ve filmu byla. Máte stejný názor, nebo byste se bez dané scény klidně obešli?

 

Zdroj: Empire Magazine, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat