Spider-Man: Bez domova - Ve filmu nejsem, ale ať řeknu cokoliv, jsem v hajzlu, prohlásil představitel Amazing Spider-Mana


Herec popírá svou účast. 

Už dlouho víme, že se v komiksovce Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) objeví postavy z předchozích dvou filmových sérií Spider-Man. Potvrzeno to ale zatím bylo jen v případě padouchů, nicméně existuje tu obecné přesvědčení o tom, že se vrátí i původní představitelé Pavoučího muže Tobey Maguire a Andrew Garfield. Co k tomu říká druhý zmíněný? 

"Rozumím tomu, proč lidé kvůli tomuto konceptu vyšilují, protože i já jsem fanoušek. Nemůžete si pomoci a představujete si dané scény a chvilky a říkáte si, 'O můj bože, jak k*revsky skvělé by to bylo, pokud by to udělali? Ale pro mě je důležité, abych veřejně prohlásil, že nevím o tom, že bych do toho byl zapojen. Ale je mi jasné, že nemůžu pronést nic, co by někoho přesvědčilo o tom, že nevím, co se děje. Ať už řeknu cokoliv, jsem v hajzlu. Buď to lidi opravdu zklame nebo to bude opravdu vzrušující."

Těžko říct, jak to tedy vlastně bude, ale zbývá už jen pár měsíců do chvíle, kdy se dozvíme, jaká je pravda, nicméně už teď kolují po internetu uniklé materiály, které nasvědčují tomu, že Andrewa i Tobeyho uvidíme.


Zdroj: Variety, Sony Entertaiment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat