Shazam 2 je dotočen a víte, co má společného šestá řada Lucifera a Harley Quinn?


Komiksové střípky.

První film Shazam! (2019) možná nebyl zlomovou komiksovkou, ale slušně pobavil a také byl finančně úspěšný (rozpočet cca 100 milionů dolarů, tržba téměř 370 milionů dolarů). A tak vzniká druhý díl nazvaný Shazam! Fury of the Gods. Dobrá zpráva pro fandy, je dotočen.

Režisér David F. Sandberg zveřejnil na Twitteru fotku klapky filmu s textem, který dává vědět, že hlavní natáčení skončilo. 

To sice neznamená, že je film hotov, čeká ho ještě náročná postprodukce a určitě i přetáčky a dotáčky, ale hlavní jádro filmu je dokončeno. Premiéra se pak odehraje až 1. 6. 2023.

Dá se tušit, že existuje dost lidí, kteří neví, že je seriál Lucifer inspirován komiksem od DC. Náznaky tohoto faktu v seriálu sice jsou, ale obvykle ne vysloveně výrazné. A v bohužel poslední šesté řadě se Lucifer a DC propojí víc a to nečekaný způsobem. Na kresleným dílu totiž bude pracovat Jennifer Coyle a její tým animátorů a ti mají na starosti animovanou DC pecku Harley Quinn.

Jeden ze showrunnerů Lucifera Joe Henderson ke spolupráci poznamenal:

"Měli jsme ohromné štěstí, protože se objevilo tohle neuvěřitelně šťastné časové okno v případě těchto animátorů, kteří jsou tak skvělí v poskytování lidskosti kresleným projektům. Takže to byla skvělá souhra [náhod]."

Šestá řada Lucifera začne 10. 9. 2021.


Zdroj: CB, Netflix/Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat