What If...?: Objeví se X-Meni nebo Fantastická čtyřka v marvelovské sérii? Na to můžete zapomenout

Jaký je důvod?

Nedávno odstartovala první původní animovaná marvelovská série pro streamovací službu Disney+ jménem What If...? 

Ta se inspirovala u stejnojmenného komiksu, ve kterém se známé postavy objevují v nečekaných situacích. A jelikož se operuje s Multivesmírem, je v podstatě možné přijít s čímkoliv. 

Někteří tak doufali, že právě seriál What If...? bude tím, kde se konečně oficiálně stanou součástí Marvelovského filmového universa X-Meni nebo Fantastická čtyřka, což jsou týmy, které Disney získal po zakoupení společnosti Fox. 

K tomu ale nedojde. A producent  Brad Winderbaum prozradil proč:

"Měli jsme velmi málo omezení..., ale [nepoužít X-Meny nebo Fantastickou čtyřku] bylo určitě jedním z nich. Chtěli jsme se ujistit, že postavy mají pevné kořeny v MCU. Vůbec to nesouvisí s právy, nesouvisí to s budoucími příběhy, které jsme chtěli odvyprávět. Souvisí to pouze s tím, čím What If...? je, což je odlišný pohled na známé příběhy. Primárně jsme se zaměřili na Infinity ságu."

Pokud se tedy výše zmíněné týmy ukáží, tak určitě ne v první řadě, ale až poté, co budou k vidění v dalších projektech od Marvelu. A kdy by k tomu mohlo dojít? To je stále otázka, na kterou nikdo kromě Disneyho a Marvelu nezná odpověď.

Zdroj: Collider, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat