Sebevražedný oddíl: Konec měl být ještě temnější

 


Tvůrci plánovali ještě drsnější závěr.

Pokud už jste viděli nový (a povedený) Sebevražedný oddíl (2021), tak víte, že se (nejen) v závěru dost umíralo a řeč je nejen o nepřátelích ústředního týmu, ale i o jeho oblíbených členech. Ovšem, původně bylo v plánu to, že by měl být závěr ještě drsnější. James Gunn prozradil, že aktuální závěr byl jediná věší věc, kterou na filmu změnili:

SOUVISEJÍCÍ: KDO ZE STRÁŽCŮ GALAXIE MĚL V SEBEVRAŽEDNÉM ODDÍLU NEČEKANÉ CAMEO?

"...Opravdu jsem měl dojem, že z toho všeho byli [pracovníci Warner Bros. a DC Films] nadšení. Tím chci říct, šlo o můj originální nástin pro Walta a Tobyho (Walt Hamada a Toby Emmerich, prezident DC Films a vysoce postavený pracovník Warner Bros. Pictures, pozn. redakce). Přinesl jsem obrázky pro všechny tyhle lidi, protože jsem věděl, že bude těžké to vysvětlit. Přinesl jsem všechny tyhle fotky různých postav z týmu jedna, týmu dva a Starra z komiksů. A nástin byl skoro přesně tím, jaký byl nakonec film. Vlastně tu byl o trochu temnější konec, který se změnil, ale kromě toho je vše naprosto stejné."

Je škoda, že si nový Sebevražedný oddíl nevede finančně tak dobře, jak se doufalo a tím pádem není jasné, jestli vznikne pokračování. Ale bylo by to fajn, Gunn natočil zábavnou komiksovku a další díl by jistě mnozí ocenili.

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat