Venom 2 čeká další zpoždění, Thor 2 není podle fandů tak špatný, fotky z Black Panthera 2 a zajímavý detail z traileru na Spider-Mana


 Komiksové střípky.

V dlouho očekávaném traileru na Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) se vrátil doktor Otto Octavius (Alfred Molina) a to včetně svých mechanických chapadel. A diváci si všimli jedné důležité drobnosti. Chapadla zářila červeně. Co to znamená? V původním Raimiho filmu měla chapadla dvě barvy. Bílou, což znamenalo, že má nad chapadly kontrolu Otto a červeně, když nad nimi kontrolu přebrala umělá inteligence, k čemuž došlo v závěru filmu Spider-Man 2 (2004) a zdá se, že Spider-Man: Bez domova naváže přímo na finále druhého Spider-Mana. 

Thor: Temný svět (2013) je obecně považován za jednu z nejhorších marvelovek, ale z nějakého důvodu teď film začal trendovat na sociálních sítích s tím, že se ho plno lidí zastává a tvrdí, že byl hodnocen příliš přísně a není ve finále tak špatný. Ostatně, i když uplynulo nějakých osm let od premiéry, tak jak bylo řečeno, Temný svět trenduje a to právě proto, že ho obhajuje velké množství lidí.

Nedávno vyšlo najevo, že se Venom: Carnage přichází dočká dalšího odsunu premiéry, ale stále se počítalo s tím, že bude k vidění tento rok. Ovšem, to už asi dál neplatí, protože podle serveru Vulture  Sony opět hodná film odsunout a to poměrně výrazně. Konkrétně na z 15. 10. 2021 na 21. 1. 2022. Sony to zatím nepotvrdilo, ale zprávy o zpoždění pochází z důvěryhodných zdrojů. 

A nakonec tu máme několik fotografií z natáčení filmu Black Panther 2, který bude mít premiéru 7. 7. 2022. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat