Přátelé: A je to tady, představitelé Rosse a Rachel jsou prý pár i v reálném životě

Jennifer Aniston a David Schwimmer spolu údajně randí. 

Pokud jde o legendární sitcom Přátelé, tak nejvýraznějším párem byli Rachel (Jennifer Aniston) a Ross (David Schwimmer). Měli spolu komplikovaný vztah, dávali se dohromady a rozcházeli se, pořídili si dítě a nakonec se dočkali happy endu. 

A trvalo to jen 17 let (seriál skončil v roce 2004), než se herci dali dohromady i v reálném životě. Ani jeden to oficiálně nepotvrdil, ale pod některých zdrojů k sobě měli blízko už během natáčení, ovšem nikdy spolu nezačali chodit, protože vždy byl někdo z nich, nebo oba zadaní. Ovšem staré city znovu vzplanuly během natáčení speciálu Přátelé: Zase spolu, který byl odvysílán tento rok. 

Po konci reunionu si herci hodně psali a poté údajně začali trávit více a více času spolu, což nakonec vyústilo ve milostný vztah. 

Samozřejmě, dokud to nebude potvrzeno ze strany Jennifer nebo Davida, případně jejich zástupců, je to pořád jen dohad, ale pro diváky, kteří o tom snili už od chvíle, kdy poprvé tuhle dvojku uviděli v Přátelích bok po boku, je i tohle něco, z čeho budou mít jistě radost. 

Zdroj: TheGuardian, NBC (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat