Lucifer: Finální trailer na poslední řadu slibuje hodně divokou jízdou plnou nečekaných momentů

Tak to vypadá slibně. 

Ano, je smutné, že šestá řada seriálu Lucifer bude poslední, ale berme to tak, že jsme se původně neměli dočkat ani čtvrté. Jak asi víte, stanice Fox seriál po třech řadách zrušila, ale naštěstí se ho ujal Netflix, který nabídl čtvrtou a pátou řadu. Ta měla být poslední, ale bylo rozhodnuto, že vznikne i šestá, která se zdá být opravdu rozloučením s komiksovou sérii.

Premiéru bude mít 10. 9. 2021 a aktuálně tu máme finální trailer. Asi čekáte, že bude hodně divoký a epický a to je, ale jestli jste si říkali, že už jste v předchozích řadách viděli zřejmě všechno, tak jste se spletli. 

Jasně, dojde na "klasiky" jako jsou hudební čísla, ale kromě toho se očividně dočkáme i animované epizody (nebo její části), postaví se proti sobě překvapiví protivníci a uvidíme i návrat postav, u kterých jste to možná nečekali (nebo možná čekali, ale tvůrci chtěli, abyste to nečekali). 

Jestli půjde skutečně o rozloučení se seriálem (optimisticky věřme, že Netflix opět změní své rozhodnutí), tak to bude odchod ve velkém stylu. Ostatně, od Lucifera jsme nečekali nic menšího.

 

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat